Sofia haastoi tarinameemiin, mutta ainakin omasta puolestani joudun pahoittelemaan ja jättämään meemeilyt tällä kertaa väliin. Olen ehtinyt osallistua samaiseen meemiin jo toisessa blogissanikin, ja huomasin sen hyvin vaikeaksi. Useimmat ovat siihen jo ehtineet ottaa osaa, ja uusia haastettavia on vaikea löytää.

 

Blogitteluun on muutenkin sangen heikosti aikaa juuri nyt, sillä olen muuttamassa toiseen kaupunkiin alle kuukauden kuluttua. Ja sitä ennen pitäisi saada uusi koti remontoitua perusteellisesti ja vanha pakattua laatikoihin ja jätesäkkeihin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pikkaraisten näkökulmasta muutto tarkoittaa väliaikaista paluuta pahvilaatikkoon, mutta vastineeksi tarkoituksenani on järjestää niille huomattavasti enemmän tilaa uudessa asunnossa (tämä tapahtuu kirjahyllyä harventamalla). Ehkäpä jopa niin paljon, että olisi mahdollista harkita jonkinlaista kalustettua taloakin.

 

303467.jpg

Maaliskuussa 1994 sattui ja tapahtui. Vanhan valokuvan taakse on kirjoitettu "Kuningas on kuollut! Eläköön kuningas!". Kuvan henkilöt vasemmalta oikealle: Jeremi, Tapio, Pelle, Tarja, Antero, Virve, Taru, Saara, Inka, Jonne (kuningas), Katja, Zacharias ja Arno. Onneksi nimet oli mainittu kuvan takana, muuten en olisi kovin montaa enää tunnistanut.

 

Mitään aikoinaan omistamiani kalusteita minulla ei enää ole olemassa. Mikäli ne eivät ole päätyneet Virpin haltuun, ovat ne varmaan joutuneet joskus roskikseen. En millään muista. Onneksi blogistanin lukuisista nukketalo-blogeista löytyy ohjeita ja inspiraatiota huonekalujen näpertämiseen :)